„Već znamo da će 2020. biti najbolja godina”, poručio je slavni srpski violinista, uz srećne vijesti da će on i supruga Gorica Milenković (djevojačko Grozdanić) dobiti sina na proljeće, dok se njegova draga tokom cijele njihove romanse ne ističe u javnosti.

Muzičar koji je osvojio svijet svojim talentnom podijelio je novosti na svojim društvenim mrežama i istakao da se on i njegova supruga neizmjerno raduju prinovi.

– Već znamo da će 2020. biti najbolja godina do sada, s bebom Milenkovićem koja nam stiže u aprilu. Dječak je. Nemamo pojma koje ime da mu damo – poručio je Stefan.

Stefan i Gorica Grozdanić, gitaristkinja porijeklom iz Banjaluke, u braku su od 2014. godine. Njihovo vjenčanje bilo je intimno, a održali su ga na plaži na Floridi. Ipak, dvije godine kasnije riješili su da naprave reprizu svadbenog veselja za porodicu i prijatelje i prirede zabavu u mjestu San Pjetro in Karijano u blizini Verone.

Prije par godina Stefan je istakao kako sve više razmišlja o tome da se ostvari u ulozi oca, ali da priželjkuje da to bude u trenutku kada bude imao dovoljno vremena da se posveti djetetu.

– Postaću otac kad budem siguran da djeci mogu da poklonim dovoljno vremena i pažnje. U čemu je poenta ako tate nikad nema? Voleo bih da budem roditelj, a ne da se samo tako zovem. Sad, da li sam spreman da budem otac, ne bih mogao da tvrdim, ali osećam se spremnijim nego ranije. Imao sam utisak, pokušaću da pronađem pravu riječ, da dosad nisam bio pogodan. Djeca su divna, smisao su života i ja na njih gledam kao na potencijal koji naš svijet može učiniti boljim – istakao je svojevremeno slavni muzičar u intervjuu za Gloriju i dodao da neće žuriti sa proširenjem porodice dok mu obaveze to ne dozvole.

– Ja sam takva osoba da ne radim ništa polovično i sigurno se ne bih upuštao u roditeljstvo ako ne bih mogao da pružim dovoljno vremena djeci.

Stefan će za par dana napuniti 42 godine, pa izgleda da je uplovio u mirnije vode i da je više nego spreman da se ostvari u najvažnijoj ulozi. Trenutno sa svojom suprugom živi u Juti, u Americi, pa se pretpostavlja da će par nasljednika odgajati upravo u Americi.

Voli ekstremne sportove

Inače, violinista često ističe koliko uživa u braku sa Goricom, a sem ljubavi prema muzici, vezuje ih i strast prema ekstremnim sportovima i adrenalinu.

Gepostet von Gorica Milenkovic am Freitag, 13. Oktober 2017

– Imam sreću da Gorica potpuno razumije moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava, već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su dio aktivne karijere u muzičkom svijetu danas. Sveukupno, računajući vezu i brak, zajedno smo skoro deset godina. Vrijeme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divnih deset godina zajedničkog života – istakao je Milenković, kome je ovo drugi brak. Prije veze sa Goricom bio je u sedmogodišnjoj zajednici sa čelistkinjom Ani Aznavurijan, sa kojom je nakon razvoda ostao u korektnim odnosima.

Gorica je, inače, iste godine kada se udala za Stefana, diplomirala na Univerzitetu u Ilinoisu.

Ona je strastveni ljubitelj sporta i bavi se padobranstvom i trčanjem, dok je evidentno da je odlikuje prirodna lepota.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime