Nakon što je naša proslavljena glumica ostavila srce u komentaru ispod fotografije na Instagramu popularnog “Zadrugara”, a on joj odgovorio sa “Zlato moje”, Lidija nam objašnjava prirodu njihovog odnosa.

Mnoge je iznenadila bliskost na društvenim mrežama koju su jedno prema drugom iskazali Lidija i Vladimir.

Tomović je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa najmilijima uz komentar: “Nije teško zagrliti čitav svijet kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos”. Odmah potom, oglasila se Lidija koja mu je ostavila komentar u vidu tri srca. Glumica nikako nije ostala bez odgovora, jer joj je Vladimir napisao: “Zlato moje”.

– Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još prije nego što je on ušao u rijaliti. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upozvali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvijek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja – rekla nam je Lidija Vukićević.

(Blic)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime